Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

«In Free Fall: a Tribute to Costas Yianoulopoulos» .the universality of jazz τριπλό CD από την εταιρεία Libra, αφιερωμένο στον K. Γιαννουλόπουλο

«In Free Fall: a Tribute to Costas Yianoulopoulos» .the universality of jazz.
 τριπλό CD από την εταιρεία Libra, αφιερωμένο στον K. Γιαννουλόπουλο


"Think possitive"
.. Δεν Επιλεγω δηλαδη.. ποτέ δισκους οι οποιοι μου δημιουργουν Αρνητικα Συναισθηματα (απο συνεντευξη του)


Η γνωστή φωνή ακούγεται: "Τα πρωινά όλου του κόσμου. Μια εκπομπή του Κώστα Γιαννουλόπουλου. Ένα ταξίδι στο διαφορετικό ήχο της μέρας". Η εκπομπή άρχισε. Το 'IN FREE FALL' είναι απλά μία ακόμη εκπομπή του Κώστα. Η LIBRA MUSIC αφιερώνει αυτή την παραγωγή της στον Κώστα Γιαννουλόπουλο, εκτιμώντας το σημαντικό έργο που προσέφερε στη μουσική. Οι κυριότεροι σταθμοί της πορείας του παρουσιάζονται στο βιβλίο που συνοδεύει το άλμπουμ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό σκιαγραφεί το πορτρέτο του. Το μουσικό τοπίο του αφιερώματος είναι ευρύ: κλασική, σύγχρονη, jazz, fusion, ethnic και world μουσική. Μουσικοί και μουσικές του κόσμου δημιουργούν ένα πολύμορφο τοπίο συνεύρεσης και αποδεικνύουν αυτό που ο Γιαννουλόπουλος πάντα υποστήριζε, πως στη μουσική δεν μπορούν να τεθούν ταμπέλες και όρια.  (η συνέχεια εδώ)

Add To Facebook

2 σχόλια:

zico είπε...

Ήταν και θα είναι πάντα για ορισμένους από εμάς ένας μεγάλος δάσκαλος. Τον ευχαριστούμε σε κάθε ευκαιρία για ότι θα πρόσφερε.

Standin'AtTheCrossroads είπε...

Καλή χρονιά φίλε gkapageridis!
Που χάθηκες? εχεις κλειστο το προφίλ, ....για περισότερη επικοινωνία.