Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

ΟΙ Η.Π.Α. ΒΓΑΖΟΥΝ ''ΠΡΟΕΔΡΟ''

4.11.08

''ΤηλεΟπτικο- Κατευθυνομενος ''
ΟΙ Η.Π.Α. ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ...
και εμάς μας έχει φάει η αγωνία...Θα είναι ο ο΄μπαμα ή θα κάνει την έκπληξη ο ΜακΚέην;Θα ανέβει τα σκαλιά του Λευκού Οίκου η Σάρα με το κακό συναπάντημα;Θα ανοίξει σαμπάνιες ο Σβατσενέγκερ ή η Μαντόνα για τον αγαπημένο τους υποψήφιο;




Αυτή η παραμύθα της "ελπίδας" και της "αλλαγής" δεν περνάει...
http://www.youtube.com/watch?v=rlAWjIlws-c

Δουλεύω στο μάρκετινγκ και τόσα χρόνια έχω μάθει μερικά απλά πράγματα:Όπως ας πούμε, ότι όταν ένα προϊόν δεν πουλάει πια, του αλλάζουμε συσκευασία!
Του βάζουμε άλλο κουτάκι, νέο λογότυπο, άλλα χρώματα, κολλάμε ένα "νέο" πάνω από το λογότυπο, σπρώχνουμε και μια διαφήμιση στα media και περιμένουμε τον καταναλωτή να ξανα-αγοράσει.Αυτό κάνουν κι εκεί στο Αμέρικα οι γκουρού του εθνικού μάρκετινγκ.


Είδαν πόσο αποκρουστική είναι η εικόνα της σύγχρονης Αμερικής στους "συμμάχους" και στον υπόλοιπο κόσμο, πόσο αντιαμερικανισμός υπάρχει στον πλανήτη, με τα εγκλήματα που έστησαν και στήνουν αυτόν τον αιώνα και σκέφτηκαν ότι ήρθε η ώρα για ένα γερό λίφτινγκ: Extreme makeover που λέει και το σχετικό ριάλιτι :
Τέλος λοιπόν ο λαομίσητος και ηλιθιοδέστερος ηγέτης όλων των εποχών Τζόρτζ Μπους!
Πάμε αλλιώς τώρα! Βάζουμε ένα μαύρο (και πουλάμε πρωτοπορία, τόλμη και γοητεία), να "γράφει" στο φακό, φέρελπι νέο με ρίζα αφρικάνικη και λόγο πασπαλισμένο με λιγάκι Λούθερ Κινγκ (και ολίγον... Ανδρέα Παπανδρέου!!! - αλλαγή ευαγγελιζόταν κι αυτός!) και μεμιάς η Αμερική γίνεται πάλι μόδα (Μπαρακο-μάνια...) και συμπαθής στους απέξω.


To προϊόν βέβαια παραμένει το ίδιο, ανθυγιεινό και παθογόνο.Φυσικά και τα εγκλήματα θα συνεχιστούν υπέρ της πλαστής ελευθερίας που ευαγγελίζονται - τώρα απομυζούν τις οικονομίες των κρατών - υπηκόων των πλανηταρχίδων, αργότερα θα βγουν και πάλι τα όπλα.Θυμηθείτε ότι ο περισσότερο προβεβλημένος και αγαπητός πρόεδρος τους ο Κένεντι, λίγο έλειψε να αρχίσει τον 3ο Παγκόσμιο, ο δε Κλίντον ο σαξοφωνίστας "πήδηξε" τα Βαλκάνια - Δημοκρατικοί και οι δύο.
Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικάνοι είναι οι διαφορετικές πλευρές του ίδιου νομίσματος:

Ή γράμματα θα έρθει ή κορώνα!

Όρθιο αποκλείεται να κάτσει!

Το ίδιο μοντέλο ισχύει φυσικά παντού: Ελλάδα (σε πράσινο ή γαλάζιο χρωματάκι), στη Γαλλία, την Αγγλία, τη Γερμανία, παντού: Εσείς διαλέγετε φάτσα ή χρώμα και αφήνετε σε μας να κάνουμε τα κουμάντα μας στα σίγουρα...
Τα κανάλια θα ξενυχτήσουν, κάποιοι περίεργοι μαζί κι αυτοί, κάποιοι άλλοι θα βγουν έξω με τις σημαίες, κάποιοι θα βρίσουν τον παλιοαράπη που τους κατσικώθηκε,

κάποιοι θα ελπίσουν.. Σε τι;

Δεν ξέρουν, όπως δεν ξέρουν σε τι πιστεύουν, που πατούν και που πηγαίνουν.
Αναρτήθηκε από ΘΑΝΑΣΗΣ στις 3:37 μμ
Zeitgeist - The Greatest Story Ever Told
(Between The Fear & Love)
When The Power Of Love Overcomes The Love Of Power,The World Will Know The Peace.
"James Marshall Hendrix"

the obama deception (2009) dvdrip

the obama deception (2009) dvdrip


Γράφει ο/η ababis
Ενότητα: Ντοκιμαντέρ

Η Απάτη Obama

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Documentary

ΠΛΟΚΗ: Ολόκληρο το πολυσυζητημένο ντοκυμαντέρ του Α.Jones, όπου καταδεικνύει ότι ο Ομπάμα είναι μία Απάτη και υπηρετεί την Παγκόσμια Εβραϊκή Τραπεζική Ολιγαρχία, η οποία ελέγχει το σύμπλεγμα της στρατιωτικής βιομηχανίας και.....

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το φιλμ είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της Δημοκρατίας και για την παγκόσμια ελευθερία. Πρόεδρος Barack Obama είναι μόνο το εργαλείο μιας ευρύτερης ατζέντας. Έως ότου όλα τα γνωρίζουν, η ανθρωπότητα θα παραμείνει δεσμευμένη στους πλοιάρχους της Νέας Τάξης.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Alex Jones

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 2009

ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: USA

ΓΛΩΣΣΑ: English

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 111'

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ srt

Official Site http://www.obamadeception.net/

Add To Facebook